Onko saatavilla erilaisia tamponeja? Jos on, mikä niistä sopii minulle?

Saatavilla on erityyppisiä ja imukyvyltään erilaisia o.b.®-tamponeja.

o.b.® ProComfort™ Mini -tamponeissa on muotoiltu pää ja pehmeä SilkTouch-pinta, ja ne ovat pieniä. Siksi ne on erityisen helppo asettaa ja poistaa. o.b.® ProComfort™ Mini on paras vaihtoehto etenkin niille, jotka käyttävät tamponeja ensimmäistä kertaa.

Voit valita imukyvyltään sopivan suojan kuukautisten jokaiselle päivälle. Pisarasymboli tekee erilaisten imukykyjen löytämisestä helppoa. Mitä enemmän pisaroita pakkaukseen on painettu, sitä imukykyisempi tamponi on. On tärkeää käyttää imukyvyltään pienintä vuotoon sopivaa tamponia ja vaihtaa tamponi säännöllisesti.

Se, kuinka usein tamponi pitää vaihtaa ja kuinka imukykyinen sen tulisi olla riippuu vuodon määrästä, joka vaihtelee kuukautiskierron eri vaiheissa ja on jokaisella naisella erilainen.

 

Kuukautisten ensimmäisinä päivinä vuoto voi olla voimakkaampaa ja tällöin imukykyisempi tamponi saattaa sopia parhaiten. Tamponi pitää ehkä myös vaihtaa useammin (esim. 4 tunnin välein).Kuukautisten loppuvaiheessa vuoto vähenee ja tamponia voi luultavasti käyttää pidempään. Käytä aina pienintä tarpeisiisi sopivaa imukykyä.