ProComfort™

 o.b.® ProComfort Normal & Super tamponit
o.b.® ProComfort -tamponit on valmistettu DynamicFit™-teknologiaa hyödyntäen, ja niissä on ainutlaatuisen pehmeä SilkTouch™-pinta. Siksi ProComfort on kaikkien aikojen sileäpintaisin ja helppokäyttöisin o.b.®-tamponi. Sitä on helppo ja mukava käyttää vähäisenkin vuodon päivinä tai silloin, kun vasta totuttelet käyttämään tamponeja.

Miten o.b.® ProComfort™ voi olla niin miellyttävä käyttää ja taata samalla varman suojan?
  • Ainutlaatuisen pehmeän SilkTouch™-pinnan ansiosta o.b.® ProComfort™ -tamponi liukuu hellävaroin paikalleen tehden asetuksesta ja poistosta vaivatonta. Tämä takaa erinomaisen käyttömukavuuden.
  • Mullistava DynamicFit™-teknologia saa paikoilleen asetetun tamponin laajenemaan kolmiulotteisesti ja myötäilemään kehon muotoja. Neste ohjautuu lomittaisia uria myöten tehokkaasti tamponissa ylöspäin, mikä antaa luotettavan suojan.
  • Lomittaiset urat takaavat varman suojan: neste imeytyy tehokkaasti tamponin ytimeen.
  Milloin ProComfort™ on paras vaihtoehto minulle?

o.b.® ProComfort™ on helppo asettaa ja poistaa. o.b.® ProComfort™ Mini sopii etenkin vähäisen vuodon päiviin ja tamponien käyttöön totutteleville tytöille sekä niille, joiden kuukautiset ovat normaalia niukemmat (tämä on tavallista esimerkiksi hormonaalista ehkäisyä käytettäessä).

Jos olet vasta alkanut käyttää tamponeja, o.b.® ProComfort™ Mini on sinulle sopivin o.b.® -tamponi, koska sitä on erittäin helppo käyttää. Nämä tamponit ovat pieniä ja ohuita. Niissä on muotoiltu pää ja silkinpehmeä SilkTouch-pinta.

o.b.® ProComfort™ Mini on täydellinen valinta, kun kerrot tamponeista tyttärellesi ensimmäistä kertaa.

Mikä ProComfort™ sopii minulle parhaiten?

Saatavilla on imukyvyltään erilaisia o.b.® ProComfort™-tamponeja, jotka vastaavat henkilökohtaisiin tarpeisiisi kuukautisvuodon runsaudesta riippuen.

Löydä itsellesi sopiva tamponi tuoteoppaan avulla.
 

 o.b.® ProComfort mini tamponit

Mini

 o.b.® ProComfort Normal tamponit

Normal

 o.b.® ProComfort Super tamponit

Super

 o.b.® ProComfort Super Plus tamponit

Super Plus