Laatua, johon voit luottaa

Kuva kymmenistä ob-tamponeista kasattuna.
Miksi laadulla on niin suuri merkitys? Tamponit ovat osa miljoonien tyttöjen ja naisten elämää. He kaikki luottavat o.b.®:n laatuun, ja me ponnistelemme säilyttääksemme heidän luottamuksensa.

Yli 65 vuoden ajan o.b.®:n tutkijat ovat pyrkineet kehittämään entistä varmempia ja käyttömukavuudeltaan parempia tuotteita. Tuloksena ovat tärkeimmät keksintömme: lomittaiset urat, SilkTouch™-pinta ja erilaiset imukyvyt, joiden ansiosta tamponien asetus on helppoa ja luontevaa ja suojat pystyvät vastaamaan myös erityistarpeisiin.

Laboratoriotutkimukset ja -kokeet, kuluttajatutkimukset ja korkeat tuotantostandardit takaavat o.b.®tuotteet laadun ja turvallisuuden. Tamponit valmistetaan tarkasti kontrolloiduissa olosuhteissa Ja täyttävät korkeimmat laatuvaatimukset. Valmistusprosessin aikana suoritettaviin valvontamenetelmiin kuuluu mm. vetolujuuden satunnainen testaus, jolla varmistetaan, että narut on kiinnitetty tiukasti paikalleen.

Lisäksi on huomioitava kaikkein tärkein kriteeri: miljoonat naiset ympäri maailmaa testaavat tuotetta jatkuvasti. He käyttävät o.b.®-tamponeja joka päivä ja yö kuukautisten aikana, mikä auttaa takaamaan o.b.®-tamponien laadun ja parantamaan sitä. Kuuntelemme asiakkaitamme tarkasti ja opimme jatkuvasti heidän palautteestaan. Näin varmistamme, että tuotteemme vastaavat parhaalla tavalla kaikkien naisten – myös sinun – tarpeisiisi.

Tuloksena ovat tärkeimmät keksintömme: lomittaiset urat,