o.b. ® -merkki

Kuva alkuperäisestä o.b. tamponipaketista. Kuva on seepianvärinen.

Naisten vallankumous

Voisitko kuvitella elämää ilman tamponeja? Minkälaista olisi, jos et tiettyinä päivinä voisikaan uida tai pukeutua vartalonmyötäiseen suosikkimekkoosi, joka jäisi kaappiin roikkumaan? o.b.®-tamponeista tuli itseluottamuksen symboli ja tärkeä osa miljoonien naisten elämää jo yli 65 vuotta sitten. Lue lisää o.b.®-idean synnystä ja roolista, joka naispuolisella gynekologilla ja intohimoisella uimarilla oli legendaarisen tuotteen kehityksessä..

lue lisää
Kuva kymmenistä ob-tamponeista kasattuna.

Laatua, johon voit luottaa

Miksi laadulla on niin suuri merkitys? Tamponit ovat osa miljoonien tyttöjen ja naisten elämää. He kaikki luottavat o.b.®:n laatuun, ja me ponnistelemme säilyttääksemme heidän luottamuksensa.

lue lisää
Kuva kahdesta naisesta, nuoresta ja vanhemmasta. Kuva kuvastaa o.b. Tamponeiden historiaa ja kuinka o.b. on vaikuttanut kaikenikäisten naisten arkipäivään yli 60-vuoden ajan.

Naisten tarpeiden huomioimista jo yli 65 vuoden ajan

o.b.® on parantanut naisten elämänlaatua yli puolen vuosisadan ajan. Tänä aikana naisten elämässä on tapahtunut ennenkuulumattomia muutoksia. Lue täältä, miten o.b.® on muuttanut käsitystä naisten intiimihygieniasta ja onnistunut tuomaan markkinoille entistäkin parempia tuotteita vuosien kuluessa.

lue lisää

VASTUULLISUUS

Ekologinen kestävyys – ympäristöstä ja asiakkaistamme huolehtiminen – on meille tärkeää. o.b.® valmistaa joka vuosi miljardeja tamponeja. Miten voimme varmistaa, että jokainen tamponi jättää mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen?

Löydät lisää vastauksia Kysymyksiä ja vastauksia -osiostamme