Sinä ja kuukautiset

Kuva nuoresta naisesta seisomassa liitutaulun edessä.

Vaihteleva kuukautisvuoto

Kuukautisvuoto vaihtelee kuukautisten aikana ja myös elämän eri vaiheissa. Lue, mitkä tekijät voivat vaikuttaa siihen, miten niukkaa tai runsasta vuoto on, ja mikä o.b.®-tuote sopii parhaiten vaihteleviin tarpeisiisi.

Elämän eri vaiheissa

Kuva kolmesta naisesta rivissä, nuori nainen vasemmassa reunassa, kaksi vanhempaa oikealla.

On luonnollista, että kuukautiset vaihtelevat kehon hormonitasojen muutosten mukaan. Monet eri tekijät voivat vaikuttaa siihen, miten vähäistä tai runsasta vuoto on. Tutustu seuraavassa esitettyihin muutoksia aiheuttaviin tekijöihin ja siihen, mikä o.b.®-tuote sopii parhaiten vaihtuviin tarpeisiisi.

LUE LISÄÄ

Synnytyksen jälkeen

Kuva naisesta suukottamassa ja nostamassa vauvaa.

Onneksi olkoon! Sinusta on juuri tullut äiti! Huomaat varmasti joitakin muutoksia kehossasi. Kuukautiset saattavat olla normaalia runsaammat eikä tavallinen tamponisi enää välttämättä sovi sinulle. Lue, mitä on odotettavissa ja mikä o.b.®-tuote on paras vaihtoehto tässä vaiheessa.

LUE LISÄÄ

Vaihdevuosien aikana

Keski-ikäinen nainen hymyilemässä kuvan vasemmassa laidassa.

Vaihdevuodet ovat uusi luku elämässäsi! Jotkut naiset eivät juurikaan huomaa eroa aiempaan, mutta toiset saattavat kärsiä oireista huomattavasti. Jos oireet haittaavat sinua, älä huoli: on olemassa monia keinoja, joilla niitä voidaan hoitaa.

LUE LISÄÄ