Ekologinen kestävyys: o.b.® suojelee muitakin kuin sinua

Kuva naisesta valkoisessa mekossa pellolla. Kuva kuvastaa o.b. tamponeiden ekologista kestävyyttä ja luonnonsuojelemista.

Ekologinen kestävyys – ympäristöstä ja asiakkaistamme huolehtiminen – on meille tärkeää. o.b.® valmistaa joka vuosi miljardeja tamponeja. Miten voimme varmistaa, että jokainen tamponi jättää mahdollisimman pienen ekologisen jalanjäljen?

Mitä ekologinen kestävyys tarkoittaa?

o.b.® on osa lukemattomien naisten elämää. Tämä tarkoittaa, että meillä on erityinen vastuu asiakkaitamme ja yhteisöämme kohtaan. On velvollisuutemme sitoutua ympäristönsuojeluun.

Tällä hetkellä työn alla on kaikkien tehtaiden muuttaminen vihreiksi. Olemme asettaneet ympäristönsuojeluun liittyviä tavoitteita, joita tarkistetaan jatkuvasti ja joita tuotantomme tulee noudattaa. Ekologinen kestävyys tarkoittaa tosin muutakin kuin hiilijalanjälkeä.

Huolehdimme ympäristöstä

Saksan Wuppertalissa sijaitsevat tehtaamme muodostavat maailman suurimman tamponintuotantokeskuksen. Ne ja ranskalainen tehtaamme Sezannessa ovat käyttäneet vihreää energiaa vuodesta 2010. Tästä seuraa, että kaikki Euroopassa tuotetut tamponit on valmistettu uusiutuvia energianlähteitä käyttämällä.
 

Energia on sataprosenttisesti peräisin vesivoimaloista.

Myös o.b.®-pakkaukset on suunniteltu ympäristöystävällisiksi: kolme neljäsosaa pahvista on peräisin jätepaperista valmistetusta paperista. Loput tulevat ympäristöystävällisistä lähteistä. Kaikki käytetyt musteet ovat kasvipohjaisia.