Sinä ja kuukautiset

Kuva nuoresta naisesta pyöräilemässä. Kuva kuvastaa kuinka voit olla huoleton ja aktiivinen kuukautistenkin aikana.

Aina hyvässä kunnossa

Miljoonat naiset kärsivät erilaisista oireista ennen kuukautisia ja niiden aikana. Näitä oireita voivat olla pahantuulisuus, väsymys tai kuukautiskivut. Lue, mitä voit tehdä nauttiaksesi elämästä täysillä ja voidaksesi hyvin myös kuukautisten aikana – kuten minä tahansa muunakin päivänä.

Juuri ennen kuukautisia

Kuva nuoresta naisesta puristamassa vesipulloa, josta suihkuaa vettä.

Tunnetko olosi yhtäkkiä pahantuuliseksi tai ärtyneeksi? Vaivaako päänsärky tai rintojen arkuus sinua? Ei syytä huoleen. Miljoonat naiset kärsivät kuukautisia edeltävään oireyhtymään (PMS) liittyvistä vaivoista. Tässä on muutamia vinkkejä, joista voit saada apua oireisiin. Näin sinun ei tarvitse luopua mielipuuhistasi edes kuukautisia edeltävinä päivinä!

LUE LISÄÄ

Kuukautisten aikana – kuten aina muulloinkin

Kuva naisesta istumassa rannalla meditoimassa. Kuva kuvastaa, että on mahdollista rentoutua kuukautistenkin aikana.

Tunnetko vatsassasi usein kiristävän tunteen kuukautisten aikana? Oletko pahantuulinen tai ärtynyt? Et ole yksin: kaikki naiset kärsivät välillä kuukautisvaivoista. Oireiden syiden ymmärtäminen ja hyödyllisten vinkkien lukeminen voivat auttaa sinua voimaan hyvin myös kuukautisten aikana – kuten aina muulloinkin.

LUE LISÄÄ

Paras o.b®-tamponi juuri sinulle

 o.b.® ProComfort Normal tamponit &  o.b.® Compact Applicator Normal tamponit

o.b.®-tamponit antavat sinulle mahdollisuuden liikkua vapaasti. Niiden ansiosta tunnet olosi mukavaksi ja sopivan suojatuksi kuukautisten jokaisena päivänä. Olosi on varma ja luottavainen, mitä tahansa teetkin!

LUE LISÄÄ